Sig hej til den nyeste gadget indenfor havemaskiner: En intelligent robotplæneklipper.
Worx robotplæneklippere bliver mere populære for hvert år der går og bestemt ikke uden grund. Med en Worx robotplæneklipper er du sikret et produkt af absolut topkvalitet. Hos Faisto finder du de populære modeller M500 WR141E, M700 WR412E, M1000 WR143E m.fl., der alle har den bedste og nyeste teknologi. Med en Worx robotplæneklipper får du den perfekte plæne - uden selv at skulle i haven.
En fuldstændig pålidelig haveassistent, der sikrer kvalitet hver gang. Find den robotplæneklipper der passer til dig og din haves behov her hos Faisto.

Produkter

Filtre

Har jeg brug for en robotplæneklipper?
Hvis du har en græsplæne, er det korte svar ja. En robotplæneklipper er ikke billig, men helt sikkert en god investering. (Hvis du ser på den som en haveassistent, der gør arbejdet for dig gang på gang året rundt, så er den faktisk billig).
De fleste ville aldrig tøve med at købe en opvaskemaskine eller vaskemaskine, for at lette de huslige pligter, så hvorfor ikke gøre det samme i haven og investere i en hjælpende hånd?

Kom godt fra start
En Worx Landorid robotplæneklipper er programmeret fra start, den er altså klar til at køre, lige så snart du har lagt den medfølgende grænseledningen omkring din have.
Du kan vælge at downloade Worx Landroid app’en og med den optimere din robotplæneklippers egenskaber. Du kan også nemt indstille maskinen manuelt uden brug af smartphone.

Ekstra tilbehør
Der findes en lang række tilbehør til Worx Landroid maskinerne, så du kan få optimeret din robotplæneklipper alt efter behov.
Du finder både elektrisk hegn, der sikrer flotte kanter langs dine blomsterbede, GPS-tracker (tyverisikring), opbevaringstaske, stemmestyring m.m.
Se alt tilbehør til din Worx Landroid her.

Er den dyr i drift?
En Worx Landroid robotplæneklipper koster ikke andet end strøm, den er altså både langt billigere end en plæneklipper på benzin, men også mere CO2 venlig. Takket være robotplæneklipperens stærke 20V lithiumbatteri er du sikret et batteri med utrolig lang levetid og virkelig meget power. Altså et batteri der holder i mange timer og i mange år.
Worx Landroid regner selv ud, hvornår det er tid til at blive ladet op igen, så returnerer den selv til sin ladestation.
De tre knivblade holder cirka 4 måneder. Der følger 9 ekstra blade med og ekstra kan tilkøbes.

Hvordan bliver resultatet med en Worx Landroid robotplæneklipper?
Det smarte ved en robotplæneklipper er, at den kører ofte. Normalt slår man først sin plæne, når græsset er blevet langt, ofte for langt, og på den måde får din plæne ikke den nødvendige pleje.
En Worx Landroid klipper dit græs langt før og fordi den gør det, klipper den hele tiden små fine græsstrå af. Disse små strå falder ned mellem stråene i din plæne, og fungerer dermed som gødning. Du vil altså opnå en langt blødere, tættere og grønnere plæne, da en Worx Landroid hele tiden sørger for den optimale pleje.

Hvornår skal jeg bruge min robotplæneklipper?
Du bestemmer naturligvis selv, hvornår du vil bruge din Word Landroid robotplæneklipper. Du kan indstille den til at køre, lige når du har brug for det. Om det er på dagen, mens du er på arbejde, eller om natten - det er helt op til dig. De nye Worx Landroid maskiner er utrolig støjsvage med et lydniveau på kun 60-67dB, hvilket svarer til lyden af en lastbil i tomgang på ca. 10 meters afstand. Test om du (og dine naboer) bliver generet af lyden fra din Worx Landroid, inden du lader den køre hver nat. Bor du ud til en vej, i nærheden af motorvejen eller tæt på byen, vil du højest sandsyneligt ikke bemærke robotplæneklipperens støj.
 

Få hjælp af os

Hos Faisto stræber vi altid efter at kunne tilbyde dig de bedste varer til de bedste priser. Og vi ved, at du også gerne vil have dine varer hurtigt, så du kan få dem i brug. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkter, din ordre, levering, vores returregler eller andet. Vi sidder klar på telefonen alle hverdage mellem 09.00 - 15.30. Udenfor kontortid er du altid velkommen til at sende os en mail på kundeservice@faisto.dk.

89 88 58 90

Alle hverdage mellem 09-15.30

Kundeservice@faisto.dk

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 arbejdsdage.

Sikker betaling

Hurtig levering